Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 400g387kcal12.1g78.4g1.3g4g
Paistijauheliha 10%400g681kcal80.1g0g40g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g701kcal47.5g0.1g55.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Maito, Kevyt801g368kcal25.6g38.4g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3804g4300kcal332g238.6g217g9.8g
Valittu annoskoko1902g2150kcal166g119.3g108.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna951g1075kcal83g59.7g54.3g2.5g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598