Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 467g451kcal14.1g91.5g1.5g4.6g
Paistijauheliha 10%467g794kcal93.4g0g46.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g292g818kcal55.5g0.1g64.2g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Maito, Kevyt934g430kcal29.9g44.8g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4438g5017kcal387.4g278.4g253g11.2g
Valittu annoskoko2219g2508kcal193.7g139.2g126.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna1110g1254kcal96.9g69.6g63.3g2.8g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598