Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 601g580kcal18.1g117.7g1.9g5.9g
Paistijauheliha 10%601g1021kcal120.1g0g60.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g375g1051kcal71.3g0.1g82.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Maito, Kevyt1201g553kcal38.4g57.7g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5706g6450kcal497.8g358.2g325.6g14.4g
Valittu annoskoko2853g3225kcal248.9g179.1g162.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna1427g1613kcal124.5g89.6g81.4g3.6g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598