Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 667g645kcal20.1g130.7g2.1g6.6g
Paistijauheliha 10%667g1135kcal133.5g0g66.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g417g1168kcal79.2g0.1g91.8g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Maito, Kevyt1335g614kcal42.7g64.1g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6340g7167kcal553.2g397.8g361.6g16g
Valittu annoskoko3170g3583kcal276.6g198.9g180.8g8g
Annoskoko puolitettuna1585g1792kcal138.3g99.5g90.4g4g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598