Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 800g773kcal24.1g156.7g2.6g7.9g
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g500g1400kcal95g0.1g110g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Maito, Kevyt1600g736kcal51.2g76.8g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g8591kcal663.2g476.8g433.6g19.2g
Valittu annoskoko3800g4296kcal331.6g238.4g216.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna1900g2148kcal165.8g119.2g108.4g4.8g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598