Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 134g129kcal4g26.1g0.4g1.3g
Paistijauheliha 10%134g227kcal26.7g0g13.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g83g234kcal15.8g0g18.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maito, Kevyt267g123kcal8.5g12.8g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1268g1433kcal110.4g79.4g72.2g3.2g
Valittu annoskoko634g717kcal55.2g39.7g36.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna317g358kcal27.6g19.9g18.1g0.8g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598