Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 200g193kcal6g39.2g0.6g2g
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g2148kcal165.6g119.2g108.4g4.8g
Valittu annoskoko950g1074kcal82.8g59.6g54.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna475g537kcal41.4g29.8g27.1g1.2g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598