Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 80g299kcal17.9g0g25.6g0g
Pekoni, Euroshopper48g135kcal7.7g0.5g11.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 601g1331kcal105.2g0g102.2g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 100g391kcal2.1g2.2g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2024g4600kcal289g15.4g380.2g3.4g
Valittu annoskoko1012g2300kcal144.5g7.7g190.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna506g1150kcal72.3g3.9g95.1g0.9g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809