Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 100g374kcal22.3g0g32g0g
Pekoni, Euroshopper60g168kcal9.6g0.6g14.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 751g1663kcal131.4g0g127.7g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 125g488kcal2.7g2.8g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2530g5750kcal361g19.4g475.2g4.2g
Valittu annoskoko1265g2875kcal180.5g9.7g237.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna633g1438kcal90.3g4.9g118.8g1.1g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809