Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 120g449kcal26.8g0g38.5g0g
Pekoni, Euroshopper72g202kcal11.5g0.7g17.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 901g1996kcal157.7g0g153.2g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 150g586kcal3.2g3.3g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3036g6900kcal433.4g23.2g570.2g5.2g
Valittu annoskoko1518g3450kcal216.7g11.6g285.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna759g1725kcal108.4g5.8g142.6g1.3g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809