Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 140g524kcal31.3g0g44.9g0g
Pekoni, Euroshopper84g236kcal13.5g0.8g20.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 1052g2329kcal184g0g178.8g0g
Kananmuna kuoreton 145g206kcal18.1g0.4g14.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 175g683kcal3.7g3.9g73.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3542g8050kcal505.8g27g665.4g6g
Valittu annoskoko1771g4025kcal252.9g13.5g332.7g3g
Annoskoko puolitettuna886g2013kcal126.5g6.8g166.4g1.5g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809