Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 160g599kcal35.7g0g51.3g0g
Pekoni, Euroshopper96g269kcal15.4g1g23.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 1202g2661kcal210.3g0g204.3g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 200g781kcal4.3g4.4g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4048g9200kcal578g31g760.2g6.8g
Valittu annoskoko2024g4600kcal289g15.5g380.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna1012g2300kcal144.5g7.8g190.1g1.7g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809