Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 180g674kcal40.2g0g57.7g0g
Pekoni, Euroshopper108g303kcal17.3g1.1g26g0g
Jauheliha, sika-nauta 1352g2994kcal236.6g0g229.8g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 225g879kcal4.8g5g94.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4554g10350kcal650g35g855.4g7.6g
Valittu annoskoko2277g5175kcal325g17.5g427.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna1139g2588kcal162.5g8.8g213.9g1.9g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809