Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 200g748kcal44.7g0g64.1g0g
Pekoni, Euroshopper120g337kcal19.2g1.2g28.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 1502g3327kcal262.9g0g255.4g0g
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.8g0.6g21.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 250g976kcal5.3g5.5g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5060g11500kcal722.4g38.6g950.4g8.6g
Valittu annoskoko2530g5750kcal361.2g19.3g475.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna1265g2875kcal180.6g9.7g237.6g2.2g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809