Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 320g1196kcal71.4g0g102.4g0g
Pekoni, Euroshopper192g538kcal30.7g1.9g46.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 400g1560kcal8.5g8.8g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8084g18373kcal1154.2g61.8g1518.2g13.6g
Valittu annoskoko4042g9186kcal577.1g30.9g759.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna2021g4593kcal288.6g15.5g379.6g3.4g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809