Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 40g150kcal8.9g0g12.8g0g
Pekoni, Euroshopper24g67kcal3.8g0.2g5.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 300g665kcal52.6g0g51.1g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 50g195kcal1.1g1.1g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g2300kcal144.6g7.6g190g1.8g
Valittu annoskoko506g1150kcal72.3g3.8g95g0.9g
Annoskoko puolitettuna253g575kcal36.2g1.9g47.5g0.5g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809