Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 60g225kcal13.4g0g19.2g0g
Pekoni, Euroshopper36g101kcal5.8g0.4g8.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 451g998kcal78.9g0g76.6g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 75g293kcal1.6g1.7g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1518g3450kcal216.8g11.8g285.2g2.6g
Valittu annoskoko759g1725kcal108.4g5.9g142.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna380g863kcal54.2g3g71.3g0.7g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809