Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 150g453kcal26.9g72.7g1.5g16g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Amerikan Pekoni filee, HK42g67kcal8.8g0.1g37.8g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g1440kcal117g145.6g102.6g32g
Valittu annoskoko1062g720kcal58.5g72.8g51.3g16g
Annoskoko puolitettuna531g360kcal29.3g36.4g25.7g8g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917