Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 200g605kcal35.8g97g2g21.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Amerikan Pekoni filee, HK56g90kcal11.8g0.2g50.4g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g1919kcal156g194.4g136.8g42.8g
Valittu annoskoko1416g960kcal78g97.2g68.4g21.4g
Annoskoko puolitettuna708g480kcal39g48.6g34.2g10.7g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917