Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 250g756kcal44.8g121.2g2.5g26.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Amerikan Pekoni filee, HK70g112kcal14.7g0.2g63g0g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g2399kcal195g242.8g171g53.4g
Valittu annoskoko1770g1200kcal97.5g121.4g85.5g26.7g
Annoskoko puolitettuna885g600kcal48.8g60.7g42.8g13.4g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917