Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 300g907kcal53.8g145.5g3g32.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Amerikan Pekoni filee, HK84g134kcal17.6g0.3g75.6g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g2879kcal234g291.6g205.2g64.2g
Valittu annoskoko2124g1440kcal117g145.8g102.6g32.1g
Annoskoko puolitettuna1062g720kcal58.5g72.9g51.3g16.1g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917