Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 350g1058kcal62.7g169.7g3.5g37.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Amerikan Pekoni filee, HK98g157kcal20.6g0.3g88.2g0g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4956g3359kcal273g340g239.4g74.8g
Valittu annoskoko2478g1680kcal136.5g170g119.7g37.4g
Annoskoko puolitettuna1239g840kcal68.3g85g59.9g18.7g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917