Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 400g1209kcal71.7g194g4g42.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Amerikan Pekoni filee, HK112g179kcal23.5g0.3g100.8g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g3839kcal312g388.6g273.6g85.6g
Valittu annoskoko2832g1919kcal156g194.3g136.8g42.8g
Annoskoko puolitettuna1416g960kcal78g97.2g68.4g21.4g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917