Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 450g1360kcal80.6g218.2g4.5g48.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g598kcal68.4g0g36g0g
Amerikan Pekoni filee, HK126g202kcal26.5g0.4g113.4g0g
Vesi2250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6372g4319kcal351g437.2g307.8g96.2g
Valittu annoskoko3186g2159kcal175.5g218.6g153.9g48.1g
Annoskoko puolitettuna1593g1080kcal87.8g109.3g77g24.1g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917