Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 100g302kcal17.9g48.5g1g10.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Amerikan Pekoni filee, HK28g45kcal5.9g0.1g25.2g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g960kcal78g97.2g68.4g21.4g
Valittu annoskoko708g480kcal39g48.6g34.2g10.7g
Annoskoko puolitettuna354g240kcal19.5g24.3g17.1g5.4g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917