Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1000g3023kcal179.2g485g10g107g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Amerikan Pekoni filee, HK280g448kcal58.8g0.8g252g0g
Vesi5000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g9597kcal780g971.6g684g214g
Valittu annoskoko7080g4799kcal390g485.8g342g107g
Annoskoko puolitettuna3540g2399kcal195g242.9g171g53.5g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917