Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g171g163kcal32.5g1.9g2.9g0g
Paprika punainen 26g7.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprika keltainen 26g7.7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Paprika vihreä 26g5.5kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 26g9kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Kukkakaali 17g4.1kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi514g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g24g14kcal0.6g1.2g1.7g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)2.1g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.6g62kcal0.1g0.1g6.9g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)150g270kcal3g7.5g25.5g0g
Chili paprika punainen8.6g3.4kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g1117kcal78.2g35g75.2g6.4g
Valittu annoskoko1026g559kcal39.1g17.5g37.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna513g279kcal19.6g8.8g18.8g1.6g
Arvot/100g100g54kcal3.8g1.7g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102