Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g200g190kcal38g2.2g3.4g0g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Paprika vihreä 30g6.4kcal0.3g0.7g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 30g11kcal1.4g0.6g0.1g0.7g
Kukkakaali 20g4.8kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g28g17kcal0.7g1.4g2g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)2.5g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)175g315kcal3.5g8.8g29.8g0g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2396g1305kcal92g40.4g87.6g7.6g
Valittu annoskoko1198g652kcal46g20.2g43.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna599g326kcal23g10.1g21.9g1.9g
Arvot/100g100g54kcal3.8g1.7g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102