Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g228g217kcal43.4g2.5g3.9g0g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Paprika keltainen 34g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Paprika vihreä 34g7.3kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 34g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Kukkakaali 23g5.5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5.7g6.2kcal0.5g0.9g0g0.1g
Vesi685g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g32g19kcal0.8g1.6g2.2g0.3g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)2.9g2kcal0g0.3g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g82kcal0.1g0.1g9.1g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)200g360kcal4g10g34g0g
Chili paprika punainen11g4.6kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g1490kcal104.6g46.4g99.6g8.8g
Valittu annoskoko1368g745kcal52.3g23.2g49.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna684g373kcal26.2g11.6g24.9g2.2g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102