Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g257g244kcal48.8g2.8g4.4g0g
Paprika punainen 39g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Paprika keltainen 39g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Paprika vihreä 39g8.2kcal0.4g1g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Kukkakaali 26g6.2kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 6.4g7kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi771g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g36g22kcal0.9g1.8g2.5g0.3g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)3.2g2.2kcal0g0.3g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g93kcal0.1g0.1g10.3g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)225g405kcal4.5g11.2g38.2g0g
Chili paprika punainen13g5.1kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g1676kcal118g52.4g112.2g9.6g
Valittu annoskoko1539g838kcal59g26.2g56.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna769g419kcal29.5g13.1g28.1g2.4g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102