Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g29g27kcal5.4g0.3g0.5g0g
Paprika punainen 4.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 4.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 4.3g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi86g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g4g2.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)25g45kcal0.5g1.2g4.2g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g186kcal12.8g5.6g12.2g1g
Valittu annoskoko171g93kcal6.4g2.8g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna86g47kcal3.2g1.4g3.1g0.3g
Arvot/100g100g55kcal3.7g1.6g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102