Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g286g271kcal54.2g3.1g4.9g0g
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Paprika keltainen 43g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Paprika vihreä 43g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 43g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Kukkakaali 29g6.9kcal0.5g0.6g0.1g0.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sipuli 21g6.5kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Vesi856g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g40g24kcal1g2g2.8g0.3g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)3.6g2.5kcal0g0.3g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen14g103kcal0.1g0.1g11.4g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)250g450kcal5g12.5g42.5g0g
Chili paprika punainen14g5.7kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g1862kcal130.8g58g124.6g10.8g
Valittu annoskoko1710g931kcal65.4g29g62.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna855g466kcal32.7g14.5g31.2g2.7g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102