Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g343g325kcal65.1g3.8g5.8g0g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Paprika keltainen 51g16kcal0.5g2.6g0.1g1g
Paprika vihreä 51g11kcal0.5g1.3g0.2g1g
Parsakaali brokkoli 51g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Kukkakaali 34g8.2kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Sipuli 26g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 8.6g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Vesi1028g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g48g29kcal1.2g2.4g3.4g0.4g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)4.3g3kcal0g0.4g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen17g123kcal0.2g0.2g13.7g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)300g540kcal6g15g51g0g
Chili paprika punainen17g6.9kcal0.3g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g2235kcal157.2g69.8g150.2g13g
Valittu annoskoko2052g1117kcal78.6g34.9g75.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna1026g559kcal39.3g17.5g37.6g3.3g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102