Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g400g380kcal75.9g4.4g6.8g0g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3.1g0.1g1.2g
Paprika vihreä 60g13kcal0.6g1.5g0.2g1.1g
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Kukkakaali 40g10kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g56g34kcal1.4g2.8g3.9g0.4g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)5g3.5kcal0g0.5g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)350g630kcal7g17.5g59.5g0g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g2607kcal183.4g81.6g174.8g14.6g
Valittu annoskoko2394g1304kcal91.7g40.8g87.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna1197g652kcal45.9g20.4g43.7g3.7g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102