Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g457g434kcal86.8g5g7.8g0g
Paprika punainen 69g20kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Paprika keltainen 69g21kcal0.6g3.5g0.1g1.4g
Paprika vihreä 69g15kcal0.6g1.7g0.2g1.3g
Parsakaali brokkoli 69g24kcal3.2g1.3g0.2g1.7g
Kukkakaali 46g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g29g7.7kcal0.4g1.4g0g0.5g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Vesi1370g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g64g38kcal1.6g3.2g4.5g0.5g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)5.7g4kcal0g0.5g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen23g164kcal0.2g0.2g18.3g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)400g719kcal8g20g67.9g0g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g2980kcal209.2g93g199.6g17.2g
Valittu annoskoko2736g1490kcal104.6g46.5g99.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna1368g745kcal52.3g23.3g49.9g4.3g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102