Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g514g488kcal97.6g5.7g8.7g0g
Paprika punainen 77g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Paprika keltainen 77g23kcal0.7g3.9g0.2g1.5g
Paprika vihreä 77g16kcal0.7g1.9g0.2g1.5g
Parsakaali brokkoli 77g27kcal3.6g1.5g0.2g1.9g
Kukkakaali 51g12kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g32g8.7kcal0.4g1.5g0g0.5g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Vesi1542g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g72g43kcal1.8g3.6g5g0.6g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)6.4g4.5kcal0g0.6g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen26g185kcal0.3g0.3g20.6g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)450g809kcal9g22.5g76.4g0g
Chili paprika punainen26g10kcal0.5g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g3353kcal235.4g104.6g224.4g19.4g
Valittu annoskoko3078g1676kcal117.7g52.3g112.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna1539g838kcal58.9g26.2g56.1g4.9g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102