Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g57g54kcal10.8g0.6g1g0g
Paprika punainen 8.6g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika vihreä 8.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 8.6g3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 5.7g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi171g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g8g4.8kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)50g90kcal1g2.5g8.5g0g
Chili paprika punainen2.9g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana685g372kcal26.2g11.6g24.8g2.4g
Valittu annoskoko342g186kcal13.1g5.8g12.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna171g93kcal6.6g2.9g6.2g0.6g
Arvot/100g100g54kcal3.8g1.7g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102