Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g571g542kcal108.5g6.3g9.7g0g
Paprika punainen 86g25kcal0.8g3.9g0.3g1.6g
Paprika keltainen 86g26kcal0.8g4.4g0.2g1.7g
Paprika vihreä 86g18kcal0.8g2.1g0.3g1.6g
Parsakaali brokkoli 86g30kcal4g1.7g0.3g2.1g
Kukkakaali 57g14kcal1g1.3g0.2g1.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g36g10kcal0.5g1.7g0g0.6g
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi1713g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g80g48kcal2g4g5.6g0.6g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)7.1g5kcal0g0.7g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen29g206kcal0.3g0.3g22.8g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)500g899kcal10g25g84.9g0g
Chili paprika punainen29g11kcal0.6g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g3725kcal261.8g116.8g249.6g21g
Valittu annoskoko3420g1862kcal130.9g58.4g124.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna1710g931kcal65.5g29.2g62.4g5.3g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102