Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g685g651kcal130.2g7.5g11.6g0g
Paprika punainen 103g30kcal1g4.6g0.4g2g
Paprika keltainen 103g31kcal1g5.2g0.2g2.1g
Paprika vihreä 103g22kcal1g2.6g0.3g2g
Parsakaali brokkoli 103g36kcal4.7g2g0.3g2.6g
Kukkakaali 69g17kcal1.2g1.5g0.2g1.6g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g43g12kcal0.6g2.1g0g0.7g
Sipuli 51g16kcal0.6g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 17g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Vesi2055g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g96g58kcal2.4g4.8g6.7g0.8g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)8.6g6kcal0.1g0.8g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen34g247kcal0.3g0.3g27.4g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)600g1079kcal12g30g101.9g0g
Chili paprika punainen34g14kcal0.7g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g4470kcal314.4g139.6g299g26.2g
Valittu annoskoko4104g2235kcal157.2g69.8g149.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna2052g1118kcal78.6g34.9g74.8g6.6g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102