Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g799g759kcal151.9g8.8g13.6g0g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Paprika keltainen 120g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Paprika vihreä 120g26kcal1.1g3g0.4g2.3g
Parsakaali brokkoli 120g42kcal5.5g2.3g0.4g3g
Kukkakaali 80g19kcal1.4g1.8g0.2g1.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g50g14kcal0.6g2.4g0g0.8g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Vesi2398g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g112g67kcal2.8g5.6g7.8g0.9g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)10g7kcal0.1g0.9g0.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)699g1259kcal14g35g118.9g0g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g5215kcal366.2g163g349.2g29.8g
Valittu annoskoko4788g2607kcal183.1g81.5g174.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna2394g1304kcal91.6g40.8g87.3g7.5g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102