Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g86g81kcal16.3g0.9g1.5g0g
Paprika punainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika keltainen 13g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika vihreä 13g2.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 13g4.5kcal0.6g0.3g0g0.3g
Kukkakaali 8.6g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g5.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi257g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g12g7.2kcal0.3g0.6g0.8g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.3g31kcal0g0g3.4g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)75g135kcal1.5g3.7g12.7g0g
Chili paprika punainen4.3g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g559kcal39.4g17.4g37g3g
Valittu annoskoko513g279kcal19.7g8.7g18.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna256g140kcal9.9g4.4g9.3g0.8g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102