Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g914g868kcal173.6g10g15.5g0g
Paprika punainen 137g40kcal1.3g6.2g0.5g2.6g
Paprika keltainen 137g41kcal1.3g7g0.3g2.7g
Paprika vihreä 137g29kcal1.3g3.4g0.4g2.6g
Parsakaali brokkoli 137g48kcal6.3g2.7g0.4g3.4g
Kukkakaali 91g22kcal1.7g2g0.3g2.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Vesi2741g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g128g77kcal3.2g6.4g9g1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)11g8kcal0.1g1.1g0.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen46g329kcal0.5g0.5g36.5g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)799g1439kcal16g40g135.9g0g
Chili paprika punainen46g18kcal0.9g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g5960kcal419.2g186.2g399g34.2g
Valittu annoskoko5472g2980kcal209.6g93.1g199.5g17.1g
Annoskoko puolitettuna2736g1490kcal104.8g46.6g99.8g8.6g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102