Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g100g95kcal19g1.1g1.7g0g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Paprika vihreä 15g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 15g5.3kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kukkakaali 10g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g14g8.4kcal0.4g0.7g1g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5g36kcal0g0g4g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)88g158kcal1.8g4.4g14.9g0g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1198g653kcal45.8g20.4g43.4g3.8g
Valittu annoskoko599g326kcal22.9g10.2g21.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna300g163kcal11.5g5.1g10.9g1g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102