Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g1028g976kcal195.3g11.3g17.5g0g
Paprika punainen 154g45kcal1.4g6.9g0.6g2.9g
Paprika keltainen 154g46kcal1.4g7.9g0.3g3.1g
Paprika vihreä 154g33kcal1.4g3.9g0.5g2.9g
Parsakaali brokkoli 154g54kcal7.1g3g0.5g3.9g
Kukkakaali 103g25kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Vesi3083g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g144g86kcal3.6g7.2g10.1g1.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)13g9kcal0.1g1.2g0.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen51g370kcal0.5g0.5g41.1g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)899g1619kcal18g45g152.9g0g
Chili paprika punainen51g21kcal1g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g6704kcal471g209.6g449.6g38.6g
Valittu annoskoko6156g3352kcal235.5g104.8g224.8g19.3g
Annoskoko puolitettuna3078g1676kcal117.8g52.4g112.4g9.7g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102