Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g114g109kcal21.7g1.3g1.9g0g
Paprika punainen 17g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Paprika keltainen 17g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika vihreä 17g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 17g6kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Kukkakaali 11g2.7kcal0.2g0.3g0g0.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi343g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g16g10kcal0.4g0.8g1.1g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.7g41kcal0.1g0.1g4.6g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)100g180kcal2g5g17g0g
Chili paprika punainen5.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g745kcal52.6g23.4g50g4g
Valittu annoskoko684g372kcal26.3g11.7g25g2g
Annoskoko puolitettuna342g186kcal13.2g5.9g12.5g1g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102