Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g143g136kcal27.1g1.6g2.4g0g
Paprika punainen 21g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 21g6.5kcal0.2g1.1g0g0.4g
Paprika vihreä 21g4.6kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 21g7.5kcal1g0.4g0.1g0.5g
Kukkakaali 14g3.4kcal0.3g0.3g0g0.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi428g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g20g12kcal0.5g1g1.4g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1.8g1.2kcal0g0.2g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.1g51kcal0.1g0.1g5.7g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)125g225kcal2.5g6.2g21.2g0g
Chili paprika punainen7.1g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g931kcal65.4g29g62.2g5.4g
Valittu annoskoko855g466kcal32.7g14.5g31.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna428g233kcal16.4g7.3g15.6g1.4g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102