Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g1600g1520kcal304g17.6g27.2g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Paprika keltainen 240g72kcal2.3g12.2g0.5g4.8g
Paprika vihreä 240g51kcal2.3g6g0.7g4.6g
Parsakaali brokkoli 240g84kcal11.1g4.7g0.7g6g
Kukkakaali 160g39kcal2.9g3.5g0.5g3.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g100g27kcal1.3g4.8g0.1g1.7g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g224g134kcal5.6g11.2g15.7g1.8g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)20g14kcal0.1g1.9g0.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen80g576kcal0.8g0.8g64g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)1400g2520kcal28g70g238g0g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19168g10438kcal734g326g699.2g60g
Valittu annoskoko9584g5219kcal367g163g349.6g30g
Annoskoko puolitettuna4792g2610kcal183.5g81.5g174.8g15g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102