Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.9g19kcal1.4g0.3g1.4g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton28g5.9kcal0.1g0.4g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g625g700kcal137.5g8.7g12.5g3.1g
Kevytkerma125g150kcal4g5.6g12.5g0g
Ruokakerma Valio 5%125g75kcal1.5g3.5g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)9g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2420g2314kcal297.2g93.8g81.4g9g
Valittu annoskoko1210g1157kcal148.6g46.9g40.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna605g579kcal74.3g23.5g20.4g2.3g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790