Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8.2g23kcal1.6g0.4g1.6g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g750g840kcal165g10.5g15g3.7g
Kevytkerma150g180kcal4.8g6.8g15g0g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)11g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2904g2777kcal356.6g113g97.4g10.8g
Valittu annoskoko1452g1389kcal178.3g56.5g48.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna726g694kcal89.2g28.3g24.4g2.7g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790