Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala10g27kcal1.9g0.5g1.9g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton39g8.3kcal0.1g0.6g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g875g980kcal192.5g12.2g17.5g4.4g
Kevytkerma175g210kcal5.6g7.9g17.5g0g
Ruokakerma Valio 5%175g105kcal2.1g4.9g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Voi (perinteinen meijerivoi)13g95kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3388g3240kcal416g131.8g113.8g12.8g
Valittu annoskoko1694g1620kcal208g65.9g56.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna847g810kcal104g33g28.5g3.2g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790